Новости

Мода и убавина

Стлизирајте ја оваа зима и обојте ја во што повеќе боја

Што и да нагласуваат модните трендови, ние алудираме да се опуштите и да стилизирате и комбинирате, нанесувајќи што повеќе боја.

Секако палтата се најупадливите на зимските модни комбинации, па веројатно најповеќе внимание треба да им се посвети токму на нивниот изглед. А она што најпрво го примаат нашите очи е бојата. Затоа шармирајте со топли тонови и дајте му боја на модниот свет во зима.

Евротип
SNBROKER
To Top