Новости

Мода и убавина

Тантела и фустани на делови – Моден предлог за романтично лето

За да би се остварил изгледот на истовремено романтично и класично издание, би ви ги предложиле овие фустани, како уште една модна инспирација за ова лето.

Тантелата е повторно во мода и фустаните на делови, чипката и тулот, се враќаат на т.н. тренди пиедестал.

Погледнете ги моделите во нашата галерија подолу и откријте за што зборуваме.

Евротип
SNBROKER
To Top