Новости

Мода и убавина

Тексас јакна во поиноков дизајн

Тексас јакната секоја година ја приклучуваме во задолжителното парче облека или ,,must have” парче  кое мора да се најде во вашиот плакар за во посвежите пролетни, но и есенски денови.

Сепак во поглед на дизајнот, ако сакате да ги избегнете стереотипите на нејзиниот изглед, погледнете ги овие модели кои веруваме дека ќе ви се допаднат токму поради нивната уникатност.

Евротип
Евротип
To Top