Новости

Мода и убавина

Тигрест принт и патики – Вкусно или за игнорирање?!

Миксот на спортски аутфит и елегантност, веќе ни е познат, но дали модниот свет ја преминал границата?!

Барем кај нас, тигрестиот принт на фустани, не е сфатен како нешто елегантно. Напротив звучи ефтино. Но, би ја тргнале и би заборавиле на таа бариера, па би рекле дека истиот на ,,oversized” фустани е ок, но комбинацијата со патики? Сомнителна и не баш разбрана. Сепак на вас останува дали би ја избрале токму ваквата комбинација.

СН Брокер
To Top