Новости

Мода и убавина

Тигрест принт над ноктите – Се согласувате ли со ваквиот иглед на маникир?

Тигрестиот принт некогаш беше на лош глас и дури асоцираше на нешто ефтино, но во модниот свет ништо не се знае и трендовите преку ноќ знаат да се променат. Така се случува и со принтовите кои претходната година се вратија на сцена. Принтовите над парчиња облека и нивниот микс се повеќе беа нешто што се прктикуваше кај модните блогерки и трендсетерки, а истото се сучува и со детлите од целосниот моден впечаток.

Сепак, нашиот вкус вели дека не е баш естетски да се претера со анимал принтот особено тигрестиот, па подобро би било да се оди со посуптилна варијанта и истиот да не се носи од глава до пети на пример. Така на деталите можеби е оправдан, но дали и вие би се согласиле на ваквиот маникир, оставаме на вас.

Евротип
SNBROKER
To Top