Новости

Мода и убавина

Тиркизен маникир – Во тон со плажата и морето

Доколку сакате да внесете промена во вашиот летен маникир и сакате да го избегнете стеротипот од големиот избор на колорит, шаренилото и големата палета на свежи и силни бои или пак сакате да го освежите и монохроматскиот стил и моден look со парискиот шмек кој секако дека е атрактивен и ова лето, еве наш предлог.

Одберете тиркиз, нијанса искомбинирана од зелената и сината боја и слејте се со бојата на морето. Нправете нешто ново и уникато.

Евротип
SNBROKER
To Top