Новости

Мода и убавина

Трендовите се менуваат – еве како се промени модниот свет на мажите и жените

Трендовите се менуваат и секој ден сме сведоци на некои нови иновативни парчиња облека кои модните дизајнери ги диктираат, а ние можеби без да сфатиме веќе сме послушни во однос на нивните правила.

Модниот свет рапидно се менува, без воопшто или едвај да заприметиме, а еве и доказ за тоа. Погледнете ги овие видеа во кој се презентира токму тој однос кон модата низ годините наназад, па до денес.

 

GOLD
To Top