Новости

Мода и убавина

Трендот со ременот како моден сесоар популарен оваа есен!

Имаше период кога ременот како асесоар во комбинација со модниот аутфит, беше аут, но оваа есен тој се враќа на голема врата.

Најпопуларна е комбинацијата на ремен со сако.

GOLD
To Top