Новости

Мода и убавина

Предлог фризури за жените над 40 години

Веќе после 40тата вашеѕо лице се менува и одеднаш барате начин како да изгледате помлада.

Погледнете некои од фризурите кои ќе ги скратат годините и ќе го отворат вашето лице. Најповеќе станува збор за кратки „пикси“ фризури, фризурата „боб“ или коса до над рамена. Исто така се популарни и кркмите кои ќе го постигнат ефектот и ќе ве направат елегантни и женствени.

Важно е да не се откажувате и да им се предавате на брчките. Прифатете го стареењето, уживајте во секоја година од животот, но секогаш гледајте да изгледате убава, негувана и секако со добра фризура која и тоа како може да го промени вашиот лик.

GOLD
To Top