Новости

Мода и убавина

Фустани и палта со проѕирни џебови! Сега секој ќе знае што криете!

До сега видовме проѕирни чевли, чанти, очила… Но, проѕирните џебови се нешто ново кое би не натерало да се запрашаме:,,А која е целта на џебот ако е проѕирен?”

Шегата на страна, овој новитет во модниот свет, нам баш ни се допаѓа. Нешто ново, зошто да не!

GOLD
To Top