Новости

Мода и убавина

Хаха…Мажи! Сеуште ли мислите дека жените се облекуваат за вас?

Му се дадоа ли огромни димензии на феминистичкиот пристап кој веројатно е навлезен во секоја сфера, а очигледно и во модниот свет?

Во ред, одамна знаеме дека и девојките носта костуми и брендирани одела, кравати, машни, трегери…Но, дали е ова можеби малку претерана нагласеност на моќта која сака да ја покаже понежниот пол над посилниот? Има ли и во оваа модна „дискусија“ нешто што се вика: „Читајте меѓу редови“?!

GOLD
To Top