Новости

Мода и убавина

Црвна есен – Урбани и стилски комбинации

Веќе потенциравме дека следејќи ги модните брендови, советите на дизајнерите и пред се, уличната мода, оваа есен концентрацијата ќе биде кон мноштвото на бои кои ги нуди колоритната палета на ова годишно време.

Како предлог  боја за вашиот дневен аутфит би ја избрале црвената боја што во себе повлекува посебна приказна за една страсна емоција што латентно е сокриена во есенската гардероба. Оставете простор за оваа боја во вашиот плакар и играјте со комбинациите.

Евротип
SNBROKER
To Top