Новости

Мода и убавина

Четири најтренди комбинации за оваа есен

Имате премногу парчиња облека во вашиот плакар, но можеби ги комбинирате погрешно. На пример, порано дебелите блузи во никој случај не одговараа со здолништа изработени од послаби материјали, но денес тоа е возможно, штосно и модерно.

Погледнете неколку од нашите издвоени најтренди комбинации за оваа есен.

Искористете го принтот и освежете ја едноставната комбинација

Кожни панталони и есенски шешири

Марамите и крзната оваа есен се носат малку поинаку од досега вообичаеното. Истите во кобинација со наједноставниот аутфит, изгледаат сензационално. 

Плисирани здолништа со плетени блузи или сако

GOLD
To Top