Новости

Мода и убавина

Шик или кич? – Би го прифатиле ли ваквиот ,,тренд”?

Модните додатоци и аксесоарите ја дополнуваат финалната модна комбинација, но дали штом зборуваме за накитот, можеби некогаш се претерува со неговата пренагласеност.

Инаку зборуваме за накит на забите, необично и шик или можеби голем кич? Одлучете сами.

Евротип
Евротип
To Top