Новости

Мода и убавина

Широките маички ги заменуваат фустаните!

…И само што си помисливме:,,Ок мема ништо ново.. И светот одмараше додека ние го правевме истото”, модните дизајнери ни го докажаа токму спротивното.

Сепак има нешто ново.

Станува збор за широките маички кои се разбира овој пат се во должина на кратки фустани и истите, впрочем ги заменуваат. Па наместо да барате фустани во плакарот, искористете некои подолги маички и бидете тренди!

GOLD
To Top