Новости

Мода и убавина

Acid -wash  изглед на фармерки

Испраните фармерки се  појавуваат на пистите на Marant, Calinea, Balmain-испрани со избелувач и доцртани со шари од маркер. Редизајнираните стари фармерки се пришиени и со чипка со што се добива романтичен  и младешки изглед. Како моден додаток се присутни палмите со акрилна боја, како  релаксиран  look и потреба .

GOLD
To Top