Новости

Мода и убавина

Baleciaga продава џемпер со дупки од молци за 1500 евра!

Линијата на искинати парчиња на брендот Balenciaga се нарекува „Destroyed“. Џемперите се 100% од волна и се произведени во Италија. Дуксерите и маичките се изработени од 100% памук, што не би се заклучило на прв поглед. Овие парчиња можете да си ги дозволите за 1.500 евра.

Оваа колекција предизвика лавина коментари на Интернет. Некои се навредија, други сметаа дека овој тренд е смешен, а некои навистина беа воодушевени.

Што би рекле вие за овој нов моден тренд?

Евротип
Евротип
To Top