Новости

Мода и убавина

Boho -шик моден тренд!

Најспектакуларниот женски стил на облекување ја покажува својата сексипилност на изразување. Модата именувана како боемска или boho -стил претставува значаен дел од модните линии на многу брендови.

Етимологијата на зборот носи корени од земјата Бохемија на територијата на денешна Чешка. Во потрага по слобода и прекршување на догматските стереотипи на модниот свет , овој стил создава идеологија на специфика и секако единственост како незаменлив извор на модна инспирација.

GOLD
To Top