Новости

Мода и убавина

Camila Coelho – модна блогерка и инспирација број 1!

Модната блогерка Camila Coelho   е инспирација за тоа како да изгледате  свечано со вашиот изглед во приликите кои го бараат тоа. Таа ги преферира долгите ракави и мини здолништата со  споен -горен дел. Тантелата ја истакнува како ткаенина број 1.

Во нејзиниот избор за свечен изглед ќе пронајдете и  светкави материјали. Бојата на шампањ многу често се среќава   кај туфнестите здолништа во мини верзија со богати чипкасти слоеви до половината и истите изгледаат апсолутно нежни и романтични.

Кај чипкастите фустани во бела боја ,Camila  користи широк и кожен ремен како контраст на белото.

Оваа модна блогерка многу пати ефотографирана со бела ружа во раката, што ја оцртува нејзината романтична природа.

Евротип
Евротип
To Top