Новости

Мода и убавина

Carolina Herrera со нови креации за пролет-лето 2021

Едноставност,елеганција и шарм. Сите овие особини во необичен микс со екстравагантност.

Каролина Херера, уште еднаш го
докажува постоењето на својот бренд со креации за пролет-лето 2021. Британскиот Вог ги презентира фотографиите за дел од нив.

GOLD
To Top