Новости

Мода и убавина

Dolce & Gabbana со ,,тропска” колекција за сезоната пролет-лето 2020!

За време нс модната недела во Милано, Dolce & Gabbana ја претставија својата т.н. тропска колекција наменета за пролет-лето 2020 година. Инспирирани од патот низ џунглата, овие дизајни пленат со свежина, пролетна и легна горештина и неодоливо рссположение кое не очекува во топлоте денови. Лесните материјали дозволуваат комоција и дефинитивна ексцентричност која малку беше заборавена во клишето на стсндардните модели за претстојните сезони.
Еве неколку од моделите кои нам ни го уловија окото.

GOLD
To Top