Новости

Мода и убавина

Koj e вашиот модел на деловен аутфит?

Во зависност од тоа дали сте можеби покласичен или пак спортски тип, па побрзо би ја одбрале варијантата на полежерна комбинација со патики, отколку елегантни високи потпетици, незгодни и дебели топуци или секогаш строги варијанти и модели, убаво е да погледнете во нашиот избор на деловни костуми, сакоа и панталони кои може да ги искомбинирате и со едната и со другата варијанта.

Понекогаш е многу важно како се чувствуваме. Дали денес сме подготвени да чекориме во штикли или пак повеќе сме расположени за полежерни чевли-патики? Од тука, е исто така релевантно да ја следиме нашата интуиција и да го носиме токму она во кое сме се визуелизирале, бидејќи направената визуелизација и тоа како му ја олеснува работата на умот. Па птом сте се замислиле со патики, слободно облечете ги и уживајте во прекрасниот ден чекорејќи лесно и чувствувјќи се истовремено модерни и елегантни.

Евротип
Евротип
To Top