Новости

Мода и убавина

,,Make up” трик за зголемување на трепките

Можеме да најдеме безброј корисни совети на социјалните мрежи, а следниот доаѓа од т.н. светот на шминката.

Имено, една корисничка на социјалната мрежа TikTok, Тејло Триплер, ни покажа како да нанесеме маскара, и како да постигнеме ефект на вештачки трепки.
Погледнете го видеото на оригиналниот текст кој го пренесува magazin.rs, па можеби ќе сфатите каде сте грешеле.

Евротип
Евротип
To Top