Новости

Мода и убавина

Oва е бојата за коса за 2019та година!

Oваа боја, како што се опишува, е бојата на коралите, бојата која според модните соопштенија ќе ја одбележи 2019 година. Оваа боја ќе ја видиме и во домот и ентериерот, во внатрешниот дизајн, во домаќинството, во модата, па дури и во бојата на косата.

Коралните нијанси во 2019 година ќе бидат најголемиот хит во однос на фризурите. Тие се комбинација од црвеникава, розова, боја на месо и слични тонови кои во исто време се живи и немирни, а и смирени.

GOLD
To Top