Новости

Мода и убавина

,,Oversized” кошули во боја – Трендот продолжува и ова лето

Од неодамна моделот на предимензионираниот крој на кошула се искачи како најпознат тренд кој најповеќе се актуелизира во уличната мода и кежуал летните варијанти.

Сепак акцентот се имаше ставено на белата боја и така оваа ,,oversized” кошула стана омилено и задолжително парче кое мора сите да го имаат.

Ова лето продолжува истиот тренд, само што во поглед на боите, ќе уживаме во поголемиот избор.

Евротип
SNBROKER
To Top