Новости

Мода и убавина

,,Pink инспирација” – започнете го летото во најведрата боја!

Најведра, најпозитивна, најопуштена. Нејзиното височевство, розовата боја! Нежноста и детската фантазија, верувањето во добро и во бајките кои опстојуваат низ времето, оптимизмот и позитивноста кои ги пренесува оваа боја, додадете ги на вашиот аутфит. Облеката е огледало на душата, па нека сите знаат за ведрината на вашиот дух кој секогаш знае да верува во чуда, да се насмевне и во најлошто, да се исправи и од ново да чекори кон сонцето.

Независно дали би одбрале романтични розови фустани, чевли, блејзер, панталони или било какви модни додатоци, аксесоари. Важно е оваа боја да го најде своето место во вашиот плакар и во ова лето кое ќе биде ваше и единствено искуствое обоено во розов свет!

Евротип
SNBROKER
To Top