Новости

Мода и убавина

(Фото) Сите ги знаеме по име, но ретко кој знае како изгледаат

Не се сите познати модни креатори и дизајнери јавни линости.

Сите ги знаеме нивните имиња, можеби и носиме брендирана облека од нив, но поголемиот дел од нас нема никаква претстава како изгледаат на пример Калвин Клајн или Томи Хилфингер.

Вака изгледаат 10 познати модни креатори кои се кријат зад имињата на етикетите од скапите бутици.

1.Томи Хилфингер, 67 години

2. Мјуча Прада, 69 години

3.Џими Чу, 70 години

4.Келвин Клајн, 76 години

5.Маноло Бланик, 76 години

6.Роберто Кавали, 78 години

7.Кензо Такада, 80 години

8.Лучано Бенетон, 83 години

9.Пако Рабан, 85 години

10.Пјер Карден, 96 години

GOLD
To Top