Новости

Мода и убавина

,,Walk in” плакари – сонот на секоја модерна жена!

…И додека некои немаат гардероба, други не само што имаат огромни плакари за сместување на нивните модни парчиња, туку уживаат во огеомни простории кои се посветени токму на модниот свет кој го уживаат.

За едни е паралелна реалност, а за други е вообичаеност. Сон кој го живеат со птворени очи.

Погледнете ги најубавите ,,walk in” плакари и за момент замислете дека го живеете тој сон. А доколку сте и вие од оние кои имаат од повеќе простор, ѕирнете во фотографиите кои следат и украдете некоја идеја.

GOLD
To Top