Новости

Патувањa

Да споделите селфи од Грција може да ве чини 300 денари

Туристите кои оваа година ќе сакаат на социјалните мрежи директно да ставаат фотографии од плажа тоа би можело многу скапо да ги чини.

За поставување една фотографија би можеле да одвоите дури и 300 денари, доколку не користите Wi-fi.

Една фотографија на Фејсбук, Инстаграм или било која друга друштвена мрежа во Грција може да чини 300 денари  бидејќи 100 килобајта е 30 денари, а за една фотографија е потребен еден мегабајт.

GOLD
To Top