Новости

Патувањa

Кои се најевтините европски дестинации?

Нема човек на планетата Земја кој не би сакал слободното време да го поминува во патување. Особено во летниот период. Но оние поискусните, секогаш внимаваат и сето тоа помалку да ги чини, но сепак страста за патување да си ја задоволат.

За љубителите на урбани дестинации, ова се најевтините градови во Европа. Тука спаѓаат: Рига, Атина, Загреб, Задар, Братислава, Љубљана, Истанбул и Белград.

Загреб е нешто поевтин од Задар. Во Братислава, Атина и Рига цените за ноќевање се скоро исти. Од овие градови поевтини се Белград и Истанбул.

GOLD
To Top