Новости

Патувањa

Шест езера во Европа идеални за одмор

Природа, планини, езера. Идеални за кампување, идеален за слободни активности. Ако одлучите да одите на една од овие шест места, ние сме сигурни дека нема да направите грешка – Вашиот одмор ќе ве помине во мир и идила.

Комо. Италија

Гарда, Италија

Маџоре, Вербано, Италија-Швајцарија

Блед, Словенија

Скадарско Езеро, Црна Гора-Албанија

Охрид, Македонија

Извор: zazabava.com

GOLD
To Top