Новости

Патувањa

Како живеат богатите – Светот на луксузот низ видеа и фотографии

И додека го гледаме дождот и размислуваме околу двете лица на животот, околу доброто и злото, пријатните и непријатни емоции, некои видеа на Pinterest уште толку ни ја потврдија констатацијата:,, Некои живеат, а некои изгледа само преживуваат! ”

Убава е скромноста, човек треба да е задоволен и среќен само со ситниците, но никому не би му било на одмет понекогаш да живее и токму вака, нели? Епа… ете како се живее.

Евротип
SNBROKER
To Top