Новости

Патувањa

5 нови хотели во Грција со прекрасен поглед

Овие прекрасни хотели на грчкиот брег се едни од поново отворените, а ќе ве воодушеват со ентериер и секако, примамливиот поглед на море.

Прекрасни базени, огромни тераси, неверојатен поглед и загарантирано уживање се дел од работите кои овие хотели имаат да ви ги понудат.
Istoria, Санторини

Canaves Oia Epitome, Санторини


Casa Cook, Кос


Branco, Миконос


Elivi, Скијатос

jk.com.mk

GOLD
To Top