Новости

Психологија

Вашите мисли знаат да болат повеќе од вашата реалност!

Она што го мислите често пати знае да биде многу поголем проблем, од актуелниот постоечки проблем.

Но, понегаш е храбро и да се запрашаме дали воопшто тој проблем постои.

Визуелизацијата е најмоќното нешто кое може да не доведе до создавање на некоја работа, ситуација. Престанете да сте константен скептик и така токсично да си создавате лажни приказни. Вашите несигурни мисли, можат многу повеќе да ве повредат од вашрто опкружување.

Така на пример ако постојано се плашите дека некој ве лажи, може да бидете токсични, да го повредите вашиот пријател, партнер или кој и да е на ,,мета” во вашите ,,фикс идеи”!А последователно и вие би полудиле од помислата за неверство.

Тоа не е вашиот презент, вашата реалност и треба да разграничите за што мислите дека станува збор и што навистина се случува! Контролата над вашиот умствен универзум и тоа како вие го гледате светот и кои очила ги користите, може или да ве уништи или навистина да ви даде внатрешен мир!

Евротип
Евротип
To Top