Новости

Психологија

Времето минува без или едвај да го заприметиме – Фотографии кои ќе ве наежат и потсетат на тоа!

Годините минуваат, часовите трчаат и без едвај да ги заприметеме заминуваат и се бришат.

Толку мигови, толку случувања, младост, танцови, толку живот, а еден ден цела таа приказна ќе ве погледне во очи. Не дозволувајте оној во одразот да ви рече нешто што боли и што не би сакале да го чуете, нешто како:,,Можевме повеќе јас и ти! ”

Евротип
SNBROKER
To Top