Новости

Психологија

Одберете карта и проверете која е вашата сокриена емотивната рана што треба да ја излечите!

Карта број 1

Раната што сeуште ја носите во вашето срце најверојатно датира од вашето детство.

Можеби, кога бевте дете, се чувствувавте незабележано или запоставено.

Но, јасно е дека е време да разберете и почувствувате дека имате целосно право на љубов, дека имате право на внимание и дека се е во ваши раце и дека Бог ве сака онакви какви што сте.

Карта број 2

Неправдата е длабока рана што често се појавува во вашиот живот и не дозволува да бидете целосно среќни. Поради ова чувство станувате пребирливи и малку агресивни.

Мора да разберете дека сте прекрасна личност, дека не постои совршенство во светот. Другите ве сакаат онакви какви што сте и ако направите грешка, тоа е делот од животот што не прави луѓе.

Треба да разбереме дека она што го имаме е она што го заслужуваме!

Карта бр. 3

Предавството е рана која сеуште крвари во вашето срце и душа. За да не се повтори ова, често градите ѕид околу себе.

Се обидувате да ги контролирате сите ситуации за никој да не ве повреди.

Важно е да разберете дека повеќе не треба да се браните. Имате животно искуство, веќе не сте личност изложена на предавство: пораснавте и научивте лекција.

 

Извор: atma.hr

Евротип
SNBROKER
To Top