Новости

Психологија

Уметнички фотографии кои асоцираат дека за жал, времето ни истекува

…И се во некоја фрка сме, во брзање, во хаос! Не знаеме да застанеме и за момент да го перцепираме светот, заборавајќи дека може да биде доцна затоа што еднаш кога ние ќе запреме, ќе запре и тоа. Времето.

GOLD
To Top