Новости

Психологија

Штом се умориш, научи како да се одмориш, а не како да се откажиш! – Мотивирачки мисли

– Среќата во вашиот живот, зависи од квалитетот на вашите мисли!

– Не третирај ги луѓето колку што тие се злобни, третирај ги колку што ти си добар!

– Ако се умориш, научи како да се одмориш, не како да се откажиш!

– Не плаши се да започнеш се од почеток. Можеби новата приказна што те чека, ќе ти се допадне многу повеќе.

– Помогни и тогаш кога не можат да ти возвратат и да ти помогнат тебе!

– Првата мисла што треба да ти биде кога ќе станеш наутро е „Благодарам!“

– Не верувај во се што гледаш. Дури и солта личи на шеќер на прв поглед.

– Прекини ги врските со лажните луѓе поради вистински причини, а не вистинските луѓе поради лажни причини.

Евротип
SNBROKER
To Top