Новости

Психологија

Ќе се расплачете! – Фотографии кои потврдуваат дека нешто дефинитино не е во ред со светов!

Дали е светов сигурно место за живеење? Каде се родивме? Дали сме удобно сместени во фотелја или кревет, дали се бањаме во луксузна или нормална када или можеби во моментот се фоткаме, додека нешто чудно се случува во светов? Дали можеби се жалиме за храната и се расправаме со келнерот што го погрешил нашето мени? Хмм…

Каде е емпатијата? Каде е сочувството? Каде е хуманоста? Каде е светов што од мали Дизни ни тврдеше дека:,,Така среќно си живееа!”

GOLD
To Top