Новости

Психологија

Tипoви луѓе кои најчесто изневеруваат

Неверството отсекогаш било еден од најголемите причини за прекин на врска или за развод на брак.

Според науката осум грпи на луѓе најчесто изневеруваат:
1. Луѓето кои се нарцисоидни;
2. Луѓето чии родители изневерувале;
3. Луѓето кои имаат „прељубнички“ гени;
4. Мажи со големи тестиси;
5. Луѓето несигурни во своите партнери;
6. Луѓето кои глумат оргазам;
7. Мажи со подлабок глас;
8. Жени чии сопрузи имаат поголем пенис.

Евротип
SNBROKER
To Top