Новости

Занимливости

На Инстаграм владее нов тренд: Голо селфи цензурирано само со еден прст

Толку многу трендови ги освојуваа социјалните мрежи оваа година, но најновиот изгледа е најризичен.

„Селфи со еден прст“ предизвикот или #1fingerchallenge ги предизвикува луѓето ширум светот да се сликаат голи пред огледало и да ги цензурираат интимните делови само со еден прст.

Еден погрешен агол или едно погрешно мрдање на прстот може да биде фатално за вас и неверојатно среќно за другите корисници на Инстаграм.

GOLD
To Top