Новости

Технологија

По три часа блокада, проработеа Фејсбук, Инстаграм и Ватсап

По три часа, конечно проработеа трите социјални мрежи Фејсбук, Инстаграм и Ватсап, кои беа недостапни  во Европа, Азија и Америка. Околу 14.500 корисници пријавиле проблеми со Фејсбук околу 14 часот.

Веб страницата downdetector.com, која ги следи поплаките за достапноста на популарните интернет-страници, добила стотици пријави.

Проблемот се појави околу пладне, но од Фејсбук, компаннијата во лијасопственост се трите платформи засега не ја соопштија причината за падот.

GOLD
To Top