Новости

Технологија

Фејсбук воведе нов емотикон

Со цел да им се покаже на семејството и пријателите дека се грижиме за нив додека овој период сме раздвоени за време на кризата со Ковид 19, Фејсбук додаде нова реакција – емотикон кој прегрнува срце, објавија од компанијата.

Новата реакција ќе ја има и на Месинџер, но ќе изгледа малку поинаку – ќе биде во облик на пулсирачко виолетово срце.

Оваа нова реакција ги подели корисниците. Додека за некои е најкорисна во оој период, други не ни помислуваат да ја користат.

GOLD
To Top