Новости

Технологија

Фејсбук вработува во Ирска: Нудат плата од 2600 евра

Фејсук бара работници за во Ирска, при што се нудат плати од 2.600 евра.

 

Оние кои ќе бидат вработени ќе мора да внимаваат да не се кршат правилата на Фејсбук, а со тоа да се подобри довербата на корисниците.

Но, за овие позиции се бараат Хрвати, при што задолжително е добро познавање и на хрватскиот и на англискиот јазик, пишува Poslovni.hr.

Потребна е факултетска диплома или магистратура, две години искуство, способност за аналитичко размислување.

На Glassdoor понудена е годишна плата од 41.000 евра и бонуси.

GOLD
To Top