Новости

Занимливости

Што претставува Купи На Рати и како да купувате?

Купи На Рати претставува онлајн продавница каде што може да купувате производи и услуги на рати. Нарачките се прават онлајн. Целта на Купи на Рати е олеснување на секојдневието, со пазарување од дома, брзо и лесно. Се што треба да направите за да го добиете вашиот производ/услуга е: Да  го посетите нашиот веб-сајт, избирате производ/услуга кој одговара на Вашите желби и потреби. Потоа избирате рок на отплата, односно број на месечни рати кои варираат во зависност од производот/услугата и кликнувате НАРАЧАЈ. Кога ќе бидете во НАРАЧКА ги пополнувате полињата со Вашите лични податоци и повторно завршувате со НАРАЧАЈ. Потоа, откако ќе завршите со нарачката добивате одговор, односно Ве контактира вработено лице. Нарачаниот продукт се испорачува до вашата адреса.

GOLD
To Top