Новости

Технологија

Инстаграм ја тестира опцијата која сите ја очекуваат

Инстаграм работи на користењето на оваа социјална мрежа преку десктопите и лаптопите.

Инстаграм на десктоп постои, но една опција во моментов не е можна – објавување преку компјутер.

На почетокот можеше само да се прегледуваат објавите, па потоа со текот на времето можешe да се прегледуваат „stories“, да коментирате и на крајот да испраќате пораки.

Останува да ја воведат можноста за објавување од компјутер, што ќе го сторат наскоро.

Корисниците ќе можат на компјутерот да сторат сè што може да се направи и на апликацијата, па на крајот ќе треба да ја развиваат опцијата за пребарување само на работната површина, што е одлично за апликацијата.

Инстаграм во моментов ја тестира најновата опција што ја вметнува, но сè уште не е познато кога можноста за објавување ќе стигне до нашите компјутери.

Евротип
Евротип
To Top