Новости

Технологија

Facebook ги исклучува нотификациите

Скоро да нема корисници на Facebook кои не се иритираат на постојаните нотификации. Различни групи, мислења, коментари – на многумина им доаѓа целосно да го изгаснат профилот.

И самиот Facebook исто така го забележал овој проблем, и подготвува промени кои ќе ви овозможат да ги изгасите сите нотификации, или само некои специфични.

Facebook исто така, подготвува и специјална апликација за ,,дигитален паричник” како претходник за воведување сопствена дигитална валута наречена Libra во 2020 година.

Извор: denar.mk

GOLD
To Top