Новости

Технологија

Instagram тестира нова опција – корисниците ќе можат да означуваат пријатели и на видеата

Оваа новина следува откако Instagram лансираше нови емотикони за коментирање. Сега наместо да го барате соодветниот емотикон од тастатурата, Instagram ќе ви понуди цела листа.

GOLD
To Top