Новости

Здравје

ВИДЕО: Шест митови за јаглехидратите

Во напорите да слабееме и да се храниме поздраво, наидуваме на најразлични информации и податоци што понекогаш се спротиставени.

Во моментов актуелни се режимите на исхрана во кои се намалуваат и исфрлаат јаглехидратите, но дали сѐ што слушате и читате за овие органски соединија е точно?

Кружат многу митови за јаглехидратите кои доктор Стен Екбер ги објаснува и побива, со цел да донесете информирана одлука за вашето здравје и здравјето на вашите најблиски.

GOLD
To Top