Новости

Здравје

Кога си легнуваме е многу важно за дебелеењето – Вака се накачуваат килограми и сало

Верувале или не, иако е помалку познато и времето кога легнуваме делува на тежината и варењето на храната.

Според едно испитивање, оние кои легнуваат по 23. Часот повеќе јадат нездрава и брза храна, таа тешко е препработува и тие таложат килограми и сало.

Оние кои легнуваат порано воедно и поздраво се хранат и не јадат многу доцна.

GOLD
To Top